Gratis WordPress Webhotell i 30 dager gjort enkelt

Vi har fått mange tilbakemeldinger om at 10 dager er alt for liten tid til å teste både oss, WordPress og ikke minst bygge en hel hjemmeside. Derfor har vi nå utvidet vårt gratis WordPress webhotell til å vare i 30 dager. Dette skal være god tid til å teste vårt gratis WordPress webhotell og […]

Vi har fått mange tilbakemeldinger om at 10 dager er alt for liten tid til å teste både oss, WordPress og ikke minst bygge en hel hjemmeside.

Derfor har vi nå utvidet vårt gratis WordPress webhotell til å vare i 30 dager. Dette skal være god tid til å teste vårt gratis WordPress webhotell og WordPress selv.

NB: I prøveperioden brukes ikke Varnish cache server, så full fart får du dessverre ikke før du blir en betalende kunde. Men bortsett fra full fart, så få du full tilgang til å redigere og endre ditt WordPress nettsted så mye du ønsker.

Alle som har gratis-abonnement hos oss får også inkludert fri WordPress brukerstøtte per epost i hele perioden. Brukerstøtten dekker all standardfunksjonalitet i WordPress og en best effort når det gjelder maler og plugins. Vi forsøker å tilpasse brukerstøtten vår til ditt nivå, slik at om du er en ekspert-bruker eller WordPress utvikler, så skal du også kunne få hjelp av oss.

Så dersom du står fast må du mer enn gjerne sende oss en epost med dine spørsmål. Vi vil alltid svare deg innen 2 virkedager og normalt mye raskere.

Dersom du er ute etter et absolutt billigst mulig og 100% gratis WordPress webhotell kan du prøve https://wordpress.com/. Her kan du ha siden din helt gratis, men med begrensninger i hvilke maler og plugins du kan bruke. Du får heller ikke brukerstøtte på norsk.

Hva du bruker dine 30 gratis dager til spiller ingen rolle. Kanskje vil du bare teste ut noen plugins? Eller noen maler? Da kan du fritt opprette et nettsted hos oss gratis og teste ut i inntil 30 dager. Mange benytter prøvetiden til utvikling og uttesting og det er helt OK for oss.

Dersom du finner ut at du vil bruke oss så koster våre pakker fra 99/mnd. Les mer om vårt WordPress webhotell og våre pakker og priser. Vårt hovedfokus er sikkerhet og ytelse for WordPress.

Du kan opprette et gratis WordPress webhotell her >>