Flytte WordPress til WP Hosting

Sist oppdatert:

Er din WordPress hjemmeside langsom? Får du ikke den hjelpen du trenger? Er du usikker på hvordan du løser dine WordPress-problemer? Vi kan hjelpe deg med å flytte din WordPress-side til en trygg plattform. Du kan enten flytte wordpress hjemmesiden din selv, eller la oss gjøre det for en fast lav pris.

Hvordan flytte WordPress selv

Du kan flytte WordPress selv på følgende måte:

1. Opprett et abonnement hos oss.

2. Logg deg inn og installer alle utvidelser og malen du bruker.

3. Eksporter alt innhold fra din eksisterende side med “Verktøy” -> “Eksport”.

4. Logg deg inn hos oss og importer innholdet med “Verktøy” -> “Import”.

5. Konfigurer mal og utvidelser.

Pass på at du har nyeste versjoner og utvidelser! Og kanskje kan du droppe noen av utvidelsene du bruker? I tilfelle vil hjemmesiden din bli tryggere og raskere.

Når du flytter siden din på denne måten får du nyeste versjoner av alt, og du renser deg selv for de aller fleste typer innbrudd.

La oss flytte WordPress for deg

Dersom du synes det virker vanskelig å flytte WordPress selv, så gjør vi det gjerne for deg. 

Du må da sende oss to zip-filer:

Har du nyeste versjon av WordPress og oppdaterte plugins flytter vi din WordPress til oss for kun 545,- eks.mva

Dersom du ikke klarer å lage disse to filene på egenhånd kan vi også gjøre det for deg. Vi vil da ta timebetalt fram til vi har de to filene. Du må da sende oss brukernavn og passord til ditt webhotell. Vi trenger tilgang både til ftp og databasen. Normalt bruker vi 1 time på en slik jobb.

Ved en flytting på denne måten går vi gjennom nettstedet ditt og ser etter innbrudd. Dersom siden din er kompromittert, gir vi deg et fastpris-tilbud på rensing.

Servicegaranti:

Vi flytter deg gratis tilbake dit du kom i fra, hvis hastigheten er dårligere (første 14 dager) Vårt mål er å være best på WordPress webhotell. Du kan bestille flytting på vår bestillingsside, eller ta kontakt med oss for mere informasjon.