Sikkerhet for WordPress og WooCommerce

Har du spesielle krav til sikkerhet kan vi skreddersy en løsning tilpasset akkurat dine behov.

Trygghet for deg og dine brukere

Vi brenner for sikkerhet, og følger nøye med på all offentliggjøring av sikkerhetshull og nye teknikker for å sikre våre kunder. WordPress er verdens desidert største publiseringsplattform og derfor også et populært mål for hackere. Heldigvis er WordPress open source, og brukere og utviklere hjelper hverandre med å rapportere og tette sikkerhetshull.

Brannmurer

Vi har 3 lag brannmurer foran all trafikk inn til oss. Ytterst står Amazon sine sikkerhetsgrupper og kontrollerer at kun trafikk på aksepterte porter i det hele tatt kommer til vår serverpark. Deretter har vi en web-brann mur som stanser trafikk basert på et regelsett tilpasset WordPress.

Denne web-brannmuren (WAF) er nå et high availability cluster med mange maskiner som effektivt filtrerer all trafikk. Bakerst på hver enkelt server står det en siste skanse hvor vi kan nekte mistenkelig oppførsel.

Hacker Garanti

Alle våre kunder dekkes av vår hacker-garanti. I denne garantien rensker vi kostnadsfritt alle spor etter hacking hos en kunde som har holdt sine plugins, maler og WordPress oppdatert til nyeste versjoner. Vi vil også avdekke åpningen hackerne kom inn gjennom, og stenge den.

HTTPS til alle

Vi har utviklet en løsning som gjør at alle kunder får gratis SSL sertifikat fra Let’s Enrypt (https://letsencrypt.org/). Vi oppretter sertifikatene og sørger for at de fornyes.

Patching av sikkerhetshull

Uansett hvilket abonnement du har, så patcher vi publiserte sikkerhetshull i maler og utvidelser så raskt vi kan.

Alle våre systemer patches innen 24 timer med sikkerhetsoppdateringer som kommer. Dette gjelder operativsystem, databaser og applikasjoner.

Vi patcher WordPress og alle standard plugins for kunder med Total-abonnement, og de med Egen server hvor dette er valgt. Ved eventuelle problemer kan vi raskt tilbakestille til en stabil situasjon.

Backup

Vi tar flere lag med backup av våre systemer. Databaser dumpes i sin helhet til fil hver natt i tillegg til at vi har point-in-time recovery på serverne hvor vi kan gå tilbake helt inntil 1 minutt tilbake i tid. Hver natt tar vi snapshot av filsystemet og kan hente tilbake alle kunder helt ned på enkelt-filer.

Vi gjør også jevnlig komplette snapshots av hele servere. Slik at vi ved et eventuelt systemkræsj kan komme tilbake på helt ned mot 5 minutter. Med vår backup-løsning trenger du ikke ta backup på egenhånd av dine WordPress nettsteder.

Overvåking

Vi overvåker manuelt all publisering av sikkerhetshull i WordPress maler, plugins mm. Ved publisering av nye hull kontrollerer vi at alle våre kunder er sikret.

Alle logger scannes automatisk og det sendes et sammendrag av hendelser som vi går gjennom manuelt. Eventuelle mistenkelige hendelser følges opp.

Standard og Skreddersøm

I våre løsninger for delt hosting har vi et standard opplegg for sikkerhet som dekker de fleste behov. Har du imidlertid spesielle sikkerhetsbehov, kan vi skreddersy løsninger for deg.

Vi har satt opp løsninger for total separasjon av backend og frontend, hvitelisting av lovlig trafikk, utvidet logging med mer. Har du en utfordring tar vi den gjerne.