Vi tetter sikkerhetshull

Sist oppdatert:

Vi følger hele tiden med på publisering av sikkerhetshull, og patcher alle kunder som har de rammede utvidelsene og malene.

Dessverre blir sikkerhet bare mer og mer viktig, og WordPress er et ettertraktet angrepsmål på grunn av sin enorme utbredelse.

Men styrken til WordPress er at det er et stort miljø, og mange som hjelper hverandre. Hullene bli varslet og tettet svært fort, men det gjelder å følge med og holde WordPress oppdatert.

Dokumentere tetting av sikkerhetshull

Nå skal vi også begynne å dokumentere og publisere arbeidet vi gjør her på hjemmesiden. Dette gjør vi av 3 grunner:

  1. Dersom noen vet om et sikkerhetshull vi ikke har fått med oss kan de varsle oss om det: support@wp-hosting.no
  2. Også de som ikke er kunder hos oss kan følge med på vår publisering, og patche sine egne sites.
  3. Våre kunder skal kunne se hvilken nyttig jobb vi gjør for dem hver eneste dag.

I snitt patcher vi en håndfull sikkerhetshull hver uke. I løpet av år blir dette mange hundre. Og dette er en av hovedgrunnene til at vi tør å levere alle våre kunder en hacker-garanti.

Ønsker du å følge med på vårt arbeid med å tette WordPress sikkerhetshull kan du enten se på denne siden https://www.wp-hosting.no/blog/wordpress-sikkerhetshull/ eller abonnere via RSS her: https://www.wp-hosting.no/blog/wordpress-sikkerhetshull/feed

WordPress Web Firewall

I tillegg til å patche alle kundene våre har vi også vår egen firewall med regler som daglig oppdateres fra et sentralt lager. Disse reglene inneholder ikke bare regler spesifikt for WordPress, men også regler for generelle angrep som gjøres mot alle nettsteder uavhengig av om de er WordPress, Drupal, EpiServer eller hva det måtte være.

Ingen plattform er fri for sikkerhetshull dessverre. Men gjennom å aktivt patche hele tiden, er man langt sikrere enn om man kjører på en ikke oppdatert programvare over tid.