WordPress 3.8 «Parker» er lansert

Sist oppdatert:

I forrige uke kom WordPress med ny versjon og vi har nå rukket å bli godt kjent med den. Vi liker det vi ser, og det er særlig på de ytre egenskapene det er gjort forbedringer denne gangen. Utseendet har blitt modernisert, og du kan velge en fargepalett til administrasjonen som passer til deg.

Det er også gjort forbedringer i designet som gjør at administrasjonen til WordPress blir raskere. Dette liker vi veldig godt, for en av de få irriterende tingene med WordPress er at administrasjonen ikke er så rask som vi skulle ønsket. Vi jobber hele tiden med å finne metoder som gjør at WordPress administrasjonen blir raskere, og når WordPress selv også bidrar blir vi veldig glade!

En annen stor forbedring er for alle dere som bruker mobiltelefon eller nettbrett for å oppdatere sidene. Hele brukergresnssnittet til WordPress er nå responsivt, som gjør at det er mye enklere å oppdatere sidene fra en mobiltelefon, også uten å laste ned en app. Du kan nå bruke nettleseren på mobiltelefonen i stedet. En stor forbedring synes vi.

Du kan lese mer om WordPress 3.8 her.