Partnerprogram

Trenger ditt byrå en solid partner på hosting?

Vi tar hostingansvaret for dine WordPress kunder. Du kan fremdeles tilby hele spekteret av hosting- og utviklertjenester, mens vi tar den daglige driften og ansvaret for å holde sikkerhet og ytelse på høyeste nivå.

Hjelp til ferieavviklingen? Våre flinke folk trår gjerne til som avløsere i ditt supportteam. Vi ønsker å være tilgjengelige, lettbeinte og hyggelige å ha med å gjøre, og holder til i Oslo og på Hamar.

Bruker du i dag en partner som WPEngine eller Kinsta? Vi er et konkurransedyktig alternativ som kan tilpasse samarbeidet til akkurat det du trenger.

Fleksible modeller for samarbeid

Alle er forskjellige

Derfor tilpasser vi våre partnerprogram til driftssituasjonen og behovene i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva som vil være den optimale løsningen for deg.

White Label

Du fakturerer og gir brukerstøtte til kundene selv. Vi sørger for andrelinjesupport og sender samlet hostingfaktura til dere.

Provisjon

WP Hosting fakturerer dine kunder direkte og tar seg av all daglig drift. Rutinene for brukerstøtte tilpasser vi det som passer best for deg.

Vi ønsker å være den beste WordPress hosting-partneren du kan tenke deg. Målet er at du skal være helt trygg på at dine kunder har førsteklasses hosting, og en partner som løser problemene på en smidig og effektiv måte.

Pål Martin Bakken
daglig leder