Netthandel med WooCommerce

Verdens mest populære ehandelsplattform. På en infrastruktur som gjør at den kan brukes for alle trafikk- og transaksjonsvolumer.

Trygghet, fleksibilitet og lave driftskostnader

Vi forvalter og utvikler WooCommerce løsninger i alle størrelser og konfigurasjoner. Våre systemer og driftsavtaler gjør WooCommerce til en smidig og trygg ehandelsplattform for alle transaksjonsvolumer.

Tjenester

Driftsavtale

Med en driftsavtale sørger vi for vedlikehold og oppdatering av programvaren. Du får profesjonell hjelp i det daglige, og tilgang på utvikler- og designressurser når du trenger det.

WooCommerce design & utvikling

Vi leverer design, implementering, migrering, analyse og optimalisering av nettbutikker, og er spesialister på WooCommerce. Ta kontakt for en uforpliktende prat med en av våre hyggelige medarbeidere.

Vipps for WooCommerce

Alle digger Vipps, også vi. Derfor er vi veldig stolte over å være leverandør av den offisielle Vipps-utvidelsen til WooCommerce.

WPH tilbyr profesjonell hosting og drift av WooCommerce nettbutikker i alle størrelser. Per i dag har vi ansvar for over 50+ nettbutikker med en omsetning på tilsammen 200+ MNOK.

Ønsker du et uforpliktende tilbud eller har spørsmål om din nettbutikksatsing?