SmartStore integrasjon for WooCommerce

Fysisk butikk i tillegg til nettbutikken? Med kasseløsningen SmartStore fra ExtendaGO og vår integrasjon med WooCommerce får du et robust, helintegrert system uten de høye kostnadene.

Publiser produkter fra SmartStore

Fra SmartStore velger du hvilke produkter som også skal selges i din nettbutikk. Når du har huket av kommer produktene automatisk ut i WooCommerce. I nettbutikken legger du til bilder, beskrivelse og kategori.

Synkroniser lagerbeholdningen

Når du selger en vare i butikk eller på nett så oppdateres lageret automatisk over hele linjen. Dersom dine fysiske butikker fungerer som lager for e-handel reduserer du risikoen for å selge samme varen to ganger.

Dersom du har en kjede med butikker, så legger vi sammen lageret fra alle butikkene og legger din totale varebeholdning inn i WooCommerce.

Oppdater priser fra Smartstore

Veiledende priser styrer du fra SmartStore. Ved en endring i pris i SmartStore så oppdateres prisen i WooCommerce automatisk.

Tilbud og rabattkoder i nettbutikken styrer du fra WooCommerce.

Automatisert ordreeksport

Ordre som kommer inn i WooCommerce eksporteres automatisk til SmartStore. I standardløsningen velger du en av dine fysiske butikker som mottager for nettbutikk-ordre, men det er mulig å skreddersy en løsning hvor ordrene fordeles til butikkene basert på for eksempel varebeholdninger og omsetning.

Kom i gang

For mer informasjon eller forespørsler om oppsett, ta kontakt.