Vipps for WooCommerce

Vipps brukes av over 4 millioner nordmenn og det gjennomføres 400 000 Vipps-transaksjoner på nett hver eneste dag.

Ta betalt med Vipps på mange vis

Pluginen kan brukes på flere ulike måter og støtter mange ulike former for salg. Vipps-kassen og hurtigkassen er innlysende nyttig, mens delbare lenker og QR-koder er spennende muligheter for de som selger litt uvante produkter.

Vipps for WooCommerce brukes nå av over 4000 nettbutikker og videreutvikles kontinuerlig.

Komplett betalingsløsning med Vipps Checkout

Vipps tilbyr en komplett betalingsløsning hvor kunden kan velge mellom Vipps og kort. WooCommerce sin kasse byttes da ut med en egen kasse hvor kunden enkelt kan hente inn navn og adresse med Vipps. Selve kjøpet gjennomføres i Vipps-appen, og all info sendes tilbake til nettbutikken.

Vipps Hurtigkasse

Med Vipps hurtigkasse kan kunden hoppe over den tradisjonelle kassen og gjennomføre kjøpet rett fra en produktside eller handlekurven. En godt synlig knapp leder kunden til Vipps-appen, og så sender Vipps alt som trengs tilbake til nettbutikken når kjøpet er gjennomført. Genialt enkelt!

Tradisjonell kasse

Vipps-pluginen støtter også den tradisjonelle kassen hvor kunden kan velge mellom ulike betalingsløsninger. Dette er veldig nyttig i segmenter hvor kundene har ulike preferanser på betalingsmetode.

Delbare lenker

Du kan kan enkelt lage lenker til hurtigkassen hvor du på forhånd har puttet et produkt i kassen for kunden. Dette er veldig nyttig om du skal selge direkte fra et banner eller fra en epost. Når kunden klikker på lenken kommer man rett i kassen og kan gjennomføre kjøpet.

QR-koder

De delbare lenkene kan du også publisere i print som QR koder. Du kan så printe QR-kodene i magasiner, på plakater eller flyers. Og når kunden scanner koden, så kommer hun rett i kassen med produktet klart til betaling.

Bruker du delbare lenker eller QR-koder? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg!

Brukerstøtte

Brukerstøtte for plugin-en finner du på supportforumet hos wordpress.org. Her følger vi med og hjelper deg med dine spørsmål.

NB! Vi tilbyr desverre ikke tilby brukerstøtte på Vipps generelt, kun på Vipps for Woocommerce plugin-en.

 

Videreutvikling & tilpasninger

Vipps for Woocommerce videreutvikles fortløpende. Oppdateringer publisers mandager og tirsdager. Videreutviklingen er finansiert av Vipps som også står for prioriteringene.

Har du spesielle ønsker eller trenger hjelp utover vanlig support, kan vi hjelpe deg etter avtale / mot betaling. Vennligst ta kontakt.