Vipps for WooCommerce

Vi utvikler og supporter den offisiell utvidelsen for WooCommerce på oppdrag fra Vipps.

Brukes nå av mer enn 2000 butikker!

Vipps brukes av over 3 millioner og er som skapt for netthandel. Med vår plugin kan du tilby den fantastiske hurtigkassen fra Vipps til dine kunder.

Ta betalt med Vipps på mange vis

Pluginen kan brukes på flere ulike måter og støtter mange ulike former for salg. Hurtigkassen er innlysende nyttig, mens delbare lenker og QR-koder er spennende muligheter for de som selger litt uvante produkter.

Vipps Hurtigkasse

Med Vipps hurtigkasse slipper kundene å taste inn navn, addresse, kortnummer med mer. Alt kunden behøver er å gjennomføre betalingen med fingeravtrykk i Vipps-appen, og så sender Vipps alt som trengs tilbake til nettbutikken. Genialt enkelt!

Tradisjonell kasse

Vipps-pluginen støtter også den tradisjonelle kassen hvor kunden kan velge mellom ulike betalingsløsninger. Dette er veldig nyttig i segmenter hvor kundene har ulike preferanser på betalingsmetode.

Delbare lenker

Du kan kan enkelt lage lenker til hurtigkassen hvor du på forhånd har puttet et produkt i kassen for kunden. Dette er veldig nyttig om du skal selge direkte fra et banner eller fra en epost. Når kunden klikker på lenken kommer man rett i kassen og kan gjennomføre kjøpet.

QR-koder

De delbare lenkene kan du også publisere i print som QR koder. Du kan så printe QR-kodene i magasiner, på plakater eller flyers. Og når kunden scanner koden, så kommer hun rett i kassen med produktet klart til betaling.

Bruker du delbare lenker eller QR-koder? Vi vil gjerne komme i kontakt med deg!

Brukerstøtte

Alle som bruker Vipps for WooCommerce har gratis brukerstøtte i forumet som du finner på pluginens hjemmeside hos wordpress.org. Her følger vi med og hjelper deg med dine spørsmål.

I noen saker hvor vi vil trenge konfidensiell info vil vi henvende deg til vårt eget supportsystem, men ellers henviser vi til forumet.

Merk: Vi kan kun hjelpe til problemer med selve pluginen. For problemer med Vipps i seg selv, henviser vi videre til Vipps.

Utvikling

Pluginen videreutvikles fortløpende, og det komme bugfikser flere ganger i måneden. Alle releaser kommer mandag eller tirsdag.

All generell utvikling betales av Vipps, og det er også de som prioriterer hva som skal gjøres.

Dersom du har spesielle ønsker eller trenger hjelp utover hva som dekkes av support, kan du ta kontakt med oss direkte, og vi kan hjelpe deg mot betaling.