Videreutvikling og forbedring av pluginen

Sist oppdatert:

Fikse bugs! Vi har et bra testbatteri av nettbutikker, men variasjonen som finnes der ute blant folk er mye større enn det vi får til å kjøre lokalt. Så vi er takknemlige for alle feilmeldinger som blir rapportert. Om du rapporterer en feil du har funnet til supportsiden på wp.org så er det fint; det er gjerne der du kan forvente et raskt svar og der andre brukere kan se og dra nytte av løsningen.  Men om du har funnet noe der du ikke ønsker å gjøre alt ved saken offentlig, kan du også ta kontakt direkte med oss på support@wp-hosting.no. Jo mer du kan fortelle oss for å få replikert feilen, jo bedre er det.

Få Vipps hurtigkasse til å fungere bedre med flere fraktmetoder.  Hurtigkassen er naturligvis populær (jeg må personlig ta meg ordentelig sammen for å orke å skrive addressen min ), men på grunn av måten WooCommerce implementerer Shipping/Frakt så er det svært vanskelig å få de fleste frakt-plugins til å virke, eller virke så godt de kan. Problemet er at Woo antar at du er en faktisk kunde med en faktisk session og på kassa-siden når den beregner frakt – mens ingenting at dette stemmer når frakt skal beregnes i en callback fra Vipps-appen.
Men vi har en plan. Den innebærer imidlertid å lage en fullstendig session-manager for alle callbacks som skal bytte ut sentrale Woo-deler for akkurat denne situasjonen. Derfor vet vi ikke helt sikkert når denne kan gjennomføres.

Støtte for flere produkttyper og utvidelser. Vi ser på medlemsskapsplugins, abonnementsplugins og så videre.

Logg inn med Vipps. I siste versjon før release hadde vi faktisk støtte for dette; men måtte fjerne det før første offentlige versjon av tekniske grunner.  Bortsett fra dette ga dette passord-løs innlogging for både kunder og administratorer, og det var fantastisk. En ny versjon bedre egnet for nettbutikker vil komme, og vi vil da støtte dette så fort det er mulig.