Vipps for WooCommerce er lansert

Sist oppdatert:

Du kan installere pluginen gjennom å søke den opp i WordPress -> Utvidelser, eller laste den ned fra WordPress.org. Du trenger også en avtale med Vipps for å ta den i bruk. Se her for å bestille en avtale med Vipps for WooCommerce.

Programkoden er open source og du må gjerne bidra! Den ligger på GitHub på følgende adresse: https://github.com/vippsas/vipps-woocommerce

Vipps Hurtigkasse

Med pluginen får du hurtigkasse med Vipps og Vipps i kassen. Hurtigkassen gjør det veldig enkelt for kundene å handle ettersom de bare taster inn telefonnummeret sitt og aksepterer kjøpet på telefonen sin. Vipps sender navn og adresse tilbake til nettbutikken. Dette tror vi kundene vil sette stor pris på.

Vellykkede piloter

Vi har hatt to pilotkunder som har brukt Vipps i en tid og begge har opplevd at Vipps har blitt brukt i omlag halvparten av alle salg fra første dag. Du kan se hvordan Vipps fungerer i praksis på disse sidene https://www.0-4.no og https://www.marinka.no. Noen feil har blitt luket ut i pilotperioden, og vi sender en stor takk til våre tapre piloter!

Prosjektet

Vi fikk jobben med å lage Vipps for WooCommerce gjennom å vise til både dyp kompetanse på WordPress og erfaring med å utvikle betalingsløsninger. Tidligere har vi laget integrasjoner mot blant annet Klarna, DIBS, Nets og PayPal for andre plattformer. Vi sitter også på et gjennomtestet apparat for support og oppfølging i etterkant.

Tidligere har man kunne bruke Vipps som en del av andre betalingsmetoder som for eksempel gjennom Nets sin plugin. Men Vipps ønsket en direkte integrasjon mot WooCommerce, og da særlig for å kunne tilby Vipps Hurtigkasse. Dette er en funksjon både vi og Vipps har skikkelig tro på!

Nå som pluginen er lansert er vi også veldig fornøyd med å levere på budsjett og til avtalt tid.