Vipps for WooCommerce versjon 1.4.0 – endelig full støtte for vilkårlige fraktmetoder i hurtigkassen!

Sist oppdatert:

Vipps hurtigkasse er den kanskje kuleste tingen med å ha Vipps som betalingsmetode i en WooCommerce-butikk. Nær sagt hele checkout-prosedyren, med kunderegistrering og møysommelig inntasting av addresser – blir erstattet med et par klikk og en bekreftelse i appen. Men siden starten av har det vært noe malurt i begeret: Ikke alle fraktmetoder har kunnet bli støttet, og ikke alle features ved foreksempel fraktmetoder som Bring kunne støttes.

Årsaken til dette har vært komplisert, for å si det mildt, men i et nøtteskall så var det slik at kundens session ikke var synlig for kallet fra Vipps for å hente ut fraktmetoder; og det var ingen måte å overføre metadata i frakten mellom Vipps-app og Woo-butikk. Og disse tingen var helt nødvendig for å få noen fraktmetoder til å virke; og spesielt med da slike ting som integrasjon med EDI-systemer. Uheldig.

Versjon 1.4.0 løser endelig disse problemene, og dette gjør at du nå vil kunne bruke stort sett alle fraktmetoder på vanlig måte også i Vipps Hurtigkasse. Vi på vår side kan redigere bort alle tekstene vi har skrevet om mulige problemer med fraktberegning.

Hvis du fortsatt har problemer med frakt i hurtigkassen, så ta kontakt. Det er stadig mulig å tilpasse beregningen her med mange forskjellige filtere; og dette er blitt vesentlig lettere også.