Vipps for WooCommerce versjon 1.4.0 – endelig full støtte for vilkårlige fraktmetoder i hurtigkassen!

Med versjon 1.4.0 støtter endelig Vipps Hurtigkasse vilkårlige fraktmetoder med metadata, slik at du nå kan bruke Bring, Postnord og så videre med deres integrasjoner.

Vipps hurtigkasse er den kanskje kuleste tingen med å ha Vipps som betalingsmetode i en WooCommerce-butikk. Nær sagt hele checkout-prosedyren, med kunderegistrering og møysommelig inntasting av addresser – blir erstattet med et par klikk og en bekreftelse i appen. Men siden starten av har det vært noe malurt i begeret: Ikke alle fraktmetoder har kunnet bli støttet, og ikke alle features ved foreksempel fraktmetoder som Bring kunne støttes.

Årsaken til dette har vært komplisert, for å si det mildt, men i et nøtteskall så var det slik at kundens session ikke var synlig for kallet fra Vipps for å hente ut fraktmetoder; og det var ingen måte å overføre metadata i frakten mellom Vipps-app og Woo-butikk. Og disse tingen var helt nødvendig for å få noen fraktmetoder til å virke; og spesielt med da slike ting som integrasjon med EDI-systemer. Uheldig.

Versjon 1.4.0 løser endelig disse problemene, og dette gjør at du nå vil kunne bruke stort sett alle fraktmetoder på vanlig måte også i Vipps Hurtigkasse. Vi på vår side kan redigere bort alle tekstene vi har skrevet om mulige problemer med fraktberegning.

Hvis du fortsatt har problemer med frakt i hurtigkassen, så ta kontakt. Det er stadig mulig å tilpasse beregningen her med mange forskjellige filtere; og dette er blitt vesentlig lettere også.